vacature docent NT2

Vacature NT2 Docent

In het Taalhuis van het MST | mensen in beeld houden zoeken we NT2 docenten. Zowel in de participatiestroom (voor lager opgeleide studenten) als in de leerstroom (studenten met minimaal een middelbare school opleiding in eigen land) is er altijd behoefte aan nieuwe enthousiaste vrijwilligers. We zoeken mensen die zich voor langere tijd (minimaal 1 jaar) als vrijwilliger willen verbinden aan het Taalhuis.

De taken kunnen variëren: docent van een groep (2 keer per week ca. 2 uur lesgeven), assistent in de taallessen, begeleiding van mensen bij het oefenen op de computers.

Nieuwe docenten lopen altijd een periode mee in andere lessen en worden intensief begeleid en voorbereid om zelfstandig als docent aan de slag te gaan. Wanneer men geen ervaring heeft is het ook mogelijk om eerst een tijdlang als assistent ervaring op te doen.

Vrijwilligers die uit het onderwijs komen zijn uiteraard extra welkom, maar ook voor mensen zonder ervaring in het onderwijs zijn er altijd genoeg taken.

We verwachten dat je; Zelfstandig kan werken, Kennis kan overdragen, kan omgaan met een taalbarrière, Redelijke computervaardigheden hebt en goede kennis van de Nederlandse taal  Wat heeft de organisatie te bieden:  Als NT2 docent werk je in het MST Taalhuis met circa 35 andere vrijwilligers. Intern krijg je scholing en begeleiding bij het eigen maken en uitvoeren van je werkzaamheden

Mocht je interesse hebben, dan kunt u contact opnemen met:

Hans Poort, 013-5800855

Contactformulier MST-Taalschool.